Transport Prânz Magazin de suvenire Beci Degustare de vin Ghid-însoțitor Vinărie / Podgorie Lăcaș de cult Monument / loc istoric Activități tradiționale

Acest tur include vizite la locuri istorice și de cult, excursii cu degustări de vin, prânz tradițional, transport și ghid-însoțitor, conform programului. Nu sunt incluse serviciile de cazare, asigurare medicală sau transport avia. Prețul indicat este pentru 1 persoană, în cadrul unui grup de 2 persoane.

3-7 pers 8-18 pers 19-40 pers
 / pers  / pers  / pers

Turul se organizează la solicitare. Prețurile afișate sunt estimative și pot varia în dependență de disponibilitatea la parteneri, ziua și orele petrecerii turului. După plasarea rezervării vom reveni cu o ofertă exactă pentru Dvs.

Start
Chișinău
Durata
1 zi
Distanță
260 km
Dificultate
Usor

Programul și traseul

Valabil în dependență de disponibilitate

Vinăria EtCetera – cultivarea relațiilor/legăturilor
  • Vizitarea singurei biserici cu fresce murale din Moldova
  • EtCetera. Excursie & Degustare de vinuri
  • Master-class cu prepararea mâncărurilor tradiționale
  • Prânzul organizat de vinărie

Biserica Adormirii Maicii Domnului este unică datorită faptului că este singura biserică cu fresce murale din Moldova. Picturile sale datează din 1763.

EtCetera produce vinuri incomparabile, gustul și aroma cărora este îmbibată cu duhul pământului moldovenesc. În meniul restaurantului Et Cetera sunt incluse preparate din carne şi peşte de înaltă calitate precum şi plăcintele de casă marca Et Cetera. Toate bucatele sunt preparate în exclusivitate din produse ecologice locale. În dependență de condițiile meteorologice, prânzul poate fi servit pe terasa restaurantului, cu vederi frumoase spre podgorii.

Rezervă acum

Rezervă acest tur

Vă mulțumim pentru rezervarea plasată. Completarea formularului nu reprezintă o rezervare confirmată. Veți primi un răspuns în decurs de 24 de ore. Dacă nu ați primit un email de la noi în termenii stabiliți, rugăm să verificați mapa spam sau să luați legătura cu noi la +373 68442525 (luni-vineri 09:00-17:00).
Scrie-ne un mesaj

Lăsați-ne mesajul în formarul de mai jos, iar noi vă vom răspunde în scurt timp pe e-mail.

Vă mulțumim pentru mesaj. În curând veți fi contactat.