Winetours Moldova este o agenție de tip boutique, care are drept scop crearea de tururi vinicole și gastronomice autentice și delicioase, cu o experiență de primă clasă.

Viziunea companiei

Viziunea noastră este de a deveni cel mai important operator turistic vitivinicol din Republica Moldova, prin dezvoltarea continuă de noi relații și oportunități, și întotdeauna oferind călătorii vinicole uimitoare și memorabile.

Misiunea companiei

Misiunea noastră este de a oferi experiențe vinicole uimitoare și memorabile în Moldova, prin oferirea unui serviciu de primă clasă.

Valorile companiei

Serviciu: Ne angajăm să oferim experiențe și călătorii vinicole uimitoare și memorabile.
Respect: Colaborăm împreună cu partenerii și furnizorii noștri cu respect și integritate pentru a dezvolta și menține relații de muncă de lungă durată și reciproc avantajoase.
Pasiunea: Suntem pasionați de afacerea noastră. Avem grijă de clienții noștri prin calitatea serviciilor noastre; promovăm  ideile și soluțiile creative și inovatoare.
Excelență: Ne-am angajat să fim o organizație de înaltă performanță, focusată pe satisfacția totală a clientului. Analizăm continuu procesele noastre și pe noi înșine pentru a deveni cei mai buni dintre cei mai buni.

***

În cadrul celei de-a 16-a ediții a Zilei Naționale a Vinului (2017), Guvernul Republicii Moldova decorează compania Winetours Moldova pentru merite deosebite în domeniul dezvoltării și promovării oenoturismului. Medalia de recunoștință ”Vinul Moldovei. O legendă vie” este înmânată pentru prima dată unei agenții de turism.

Mai multe detalii despre premiile companie găsiți aici.

Diploma Winetours Moldova

Adresa
str. Mitropolit Petru Movilă 23/2, mun. Chișinău, MD-2004, Republica Moldova Google map
Telefon
+37368442525
Scrie-ne un mesaj

Lăsați-ne mesajul în formarul de mai jos, iar noi vă vom răspunde în scurt timp pe e-mail.

Vă mulțumim pentru mesaj. În curând veți fi contactat.