Servicii corporative
Evenimente de incentivare
Activitățile de tip "incentive" sunt un mijloc eficient de motivare și recompensare atât a angajaților, cât și a partenerilor. Winetours Moldova vine în ...

Activitățile de tip "incentive" sunt un mijloc eficient de motivare și recompensare atât a angajaților, cât și a partenerilor. Winetours Moldova vine în ajutorul Dvs prin oferirea următoarelor soluții:

Evenimente pentru grupuri organizate

Putem oferi servicii personalizate de: transport, cazare, masă, organizare petreceri și picnicuri, scenariu-show tematic cu invitarea artiștilor, procurarea de bilete la evenimente speciale etc. 

   Pachete de servicii pentru individuali

Pot fi personalizate sau selectate din oferta companiei noastre: excursii, sejururi, tururi de 1 – 7 zile, etc.

 

Voucher WineTours Moldova

Acesta este un cupon cu valoare de 20-100 EUR, care poate fi oferit cadou. Deținătorul acestuia poate să-l folosească pentru cumpărarea oricărui serviciu din oferta Winetours Moldova.  

Evenimente de team building
Se cunoaște că succesul unei organizații depinde de modul în care membrii acesteia interacționează. Pentru atingerea obiectivelor companiei Dvs, este ...

Se cunoaște că succesul unei organizații depinde de modul în care membrii acesteia interacționează. Pentru atingerea obiectivelor companiei Dvs, este necesar ca fiecare participant al echipei, să învețe să lucreze în echipă. Un eveniment de team building va consolida relațiile parteneriale și amicale prin intermediul unor acțiuni distractiv-cognitive, aducând în final importante beneficii organizației.

Winetours Moldova vine cu o ofertă inedită - un eveniment de team-building găzduit la o vinărie/podgorie de pe teritoriul Republicii Moldova. Pentru întreaga zi participanții vor fi implicați în procesele sezoniere de producere  a vinului, începând cu recoltarea strugurilor în podgorii, până la etichetarea vinului turnat deja în sticle.

  Participanții vor dobândi o  experiență inedită și vor avea șansa să lucreze pentru o zi la o companie vinicolă, să vă devină pentru o zi - adevărați creatori a vinului. Perioada desfășurării – 20 august – 20 octombrie  in fiecare an. Organizarea evenimentului este posibilă doar în cazul unei confirmări prealabile de minim 3-4 săptămâni.
Conferințe și seminare
Organizare sau participare la evenimente: congrese, conferințe, workshop-uri, târguri și expoziții, traininguri, schimburi de experiență, evenimente ...

Organizare sau participare la evenimente: congrese, conferințe, workshop-uri, târguri și expoziții, traininguri, schimburi de experiență, evenimente culturale sau sportive.

Echipa Winetours Moldova deține expertiză și parteneri pentru a putea planifica și organiza evenimente în diverse locații din Republica Moldova, în acest sens venim cu cele mai bune oferte din punct de vedere al locaţiei, preţului, bugetului alocat. Putem oferi un pachet complex de servicii:

  • organizarea evenimentelor la cheie
  • închirierea sălilor de conferinţă
  • închirierea echipamentului de traducere simultană şi aparaturii tehnice auxiliare pentru săli
  • interpreţi specializaţi în traducere simultană şi consecutivă
  • servicii catering
  • asigurarea logisticii necesare evenimentului
 
  • negocierea tarifelor și rezervarea camerelor de hotel
  • organizarea de excursii pre-/post- eveniment pentru participanți
  • organizarea programelor de vizită/participare la diverse la târguri şi expoziţii internaţionale desfăşurate în Republica Moldova,  organizarea întâlnirilor de afaceri cu parteneri de ramură
  • asistenţă turistică necesară (transfer aeroport, programe turistice, asigurare medical etc.)
Servicii de transport

De asemenea oferim suport logistic în organizarea transportului de pasageri și intermediem servicii de transport la comandă, închirieri auto, închiriere de maşini VIP şi retro. Partenerii noștri dispun de un parc de automobile noi, comode, performante, cu numărul de locuri de la 4 până la 48.

Automobil
4 locuri și șofer
Minivan
7-8 locuri și șofer
Microbuz
18-21 locuri și șofer
Autocar
30-48 locuri și șofer
Scrie-ne un mesaj

Lăsați-ne mesajul în formarul de mai jos, iar noi vă vom răspunde în scurt timp pe e-mail.

Vă mulțumim pentru mesaj. În curând veți fi contactat.