Transport Prânz Magazin de suvenire Beci Degustare de vin Ghid-însoțitor Vinărie / Podgorie Lăcaș de cult Monument / loc istoric

Acest tur include vizite la locuri istorice și de cult, excursii cu degustări de vin, prânz tradițional, transport și ghid-însoțitor, conform programului. Nu sunt incluse serviciile de cazare, asigurare medicală sau transport avia. Prețul indicat este pentru 1 persoană, în cadrul unui grup de 2 persoane.

3-7 pers 8-18 pers 19-40 pers
 / pers / pers / pers

Turul se organizează la solicitare. Prețurile afișate sunt estimative și pot varia în dependență de disponibilitatea la parteneri, ziua și orele petrecerii turului. După plasarea rezervării vom reveni cu o ofertă exactă pentru Dvs.

Start
Chișinău
Durata
1 zi
Distanță
235 km
Dificultate
Usor

Programul și traseul

Valabil în dependență de disponibilitate

Descoperă gustul vinurilor legendare Purcari (T7)
  • Vizitarea singurei biserici cu fresce murale din Moldova
  • Chateau Purcari. Excursie & Degustare de vinuri
  • Prânz la vinărie

Biserica Adormirii Maicii Domnului este unică datorită faptului că este singura biserică cu fresce murale din Moldova. Picturile sale datează din 1763.

Conacul Purcari este situat într-o zona pitorească, legendarele beciuri Purcari, au rămas neschimbate din 1827. În Conacul Purcari, construit în stil de chateau francez, puteţi savura atmosfera de calm si lux, şi să descoperiţi secretele creării vinurilor legendare Purcari.  În galeriile conacului se află cea mai importantă colecţie de vinuri Purcari; cu unele vinuri, datând din anul 1948.

Prânzul va fi servit la vinărie. Bucătarul-șef al restaurantului combină cu măiestrie bucătăria europeană cu cele mai delicioase bucate moldovenești.

Rezervă acum

Rezervă acest tur

Vă mulțumim pentru rezervarea plasată. Completarea formularului nu reprezintă o rezervare confirmată. Veți primi un răspuns în decurs de 24 de ore. Dacă nu ați primit un email de la noi în termenii stabiliți, rugăm să verificați mapa spam sau să luați legătura cu noi la +373 68442525 (luni-vineri 09:00-17:00).
Scrie-ne un mesaj

Lăsați-ne mesajul în formarul de mai jos, iar noi vă vom răspunde în scurt timp pe e-mail.

Vă mulțumim pentru mesaj. În curând veți fi contactat.