Transport Prânz Magazin de suvenire Ghid-însoțitor Monument / loc istoric Pensiune / casă de oaspeți Tur de oraș

Acest tur include vizite la locuri istorice și de cult, prânz tradițional, transport și ghid-însoțitor, conform programului. Nu sunt incluse serviciile de cazare, asigurare medicală sau transport avia. Prețul indicat este pentru 1 persoană, pentru un grup de 2 persoane.

3-7 pers 8-18 pers 19-40 pers
€ / pers € / pers € / pers

Turul se organizează la solicitare. Prețurile afișate sunt estimative și pot varia în dependență de disponibilitatea la parteneri, ziua și orele petrecerii turului. După plasarea rezervării vom reveni cu o ofertă exactă pentru Dvs.

Start
Chișinău
Durata
1 zi
Distanță
320 km
Dificultate
Provocator

Programul și traseul

Valabil în dependență de disponibilitate

Soroca – orașul - cetate
  • Soroca – turul orașului
  • Vizitarea cetății medievale Soroca
  • Prânzul într-un restaurant local
  • Program folcloric cu dansuri și cântece țigănești

Orașul Soroca este renumit pentru cetatea medievală, care este amplasată în centrul orașului. Cetatea reprezintă un minunat monument de arhitectură militară, singura cetate de acest gen din Europa de Est.Fortăreața este unicul monument medieval din Moldova, care a fost păstrat în întregime așa cum a fost proiectat.

Soroca este, de asemenea, renumită pentru cea mai numeroasă comunitate de țigani (romi) din Moldova. Casele țiganilor impresionează prin varietatea lor, diversitatea de culori, contraste și lux.

Prânzul va fi servit într-un restaurant local, însoțit de un spectacol de cântece și dansuri țigănești (activitate disponibilă pentru grupuri mai mari).

Întâlnirea cu Regele/Baronul țiganilor (în funcție de disponibilitate).

Rezervă acum

Rezervă acest tur

Vă mulțumim pentru rezervarea plasată. Completarea formularului nu reprezintă o rezervare confirmată. Veți primi un răspuns în decurs de 24 de ore. Dacă nu ați primit un email de la noi în termenii stabiliți, rugăm să verificați mapa spam sau să luați legătura cu noi la +373 68442525 (luni-vineri 09:00-17:00).
Scrie-ne un mesaj

Lăsați-ne mesajul în formarul de mai jos, iar noi vă vom răspunde în scurt timp pe e-mail.

Vă mulțumim pentru mesaj. În curând veți fi contactat.