Transport Prânz Magazin de suvenire Ghid-însoțitor Lăcaș de cult Pensiune / casă de oaspeți Activități tradiționale

Acest tur include vizite la locuri istorice și de cult, excursii cu degustări de vin, prânz tradițional, transport și ghid-însoțitor, conform programului. Nu sunt incluse serviciile de cazare, asigurare medicală sau transport avia. Prețul indicat este pentru 1 persoană, în cadrul unui grup de 2 persoane.

3-7 pers 8-18 pers 19-40 pers
 / pers  / pers  / pers

Turul se organizează la solicitare. Prețurile afișate sunt estimative și pot varia în dependență de disponibilitatea la parteneri, ziua și orele petrecerii turului. După plasarea rezervării vom reveni cu o ofertă exactă pentru Dvs.

Start
Chișinău
Durata
1 zi
Distanță
130 km
Dificultate
Usor

Programul și traseul

Valabil în dependență de disponibilitate

O incursiune în cultura și istoria Moldovei
  • Vizitarea Mănăstirii Curchi
  • Vizitarea Muzeului "Vatra Strămoșească" din satul Vatici
  • Château Vartely. Excursie & Degustare de vinuri & Prânz

Mănăstirea Curchi, fondată in 1773, este una dintre cele mai importante monumente arhitecturale ale Moldovei. Fiind situată între dealuri bogate acoperite cu păduri seculare, grădini și livezi este considerată a fi una dintre cele mai frumoase și faimoase mănăstiri din regiune.

Vizitarea pensiuni tradiționale "Vatra Strămoșească". Vizitatorii vor afla mai multe despre stilul de viață al familiilor moldovenești în sec. XVI-XVIII. De asemenea, oaspeții vor vizita pivnița tradițională, unde vor gusta vin de casă cu plăcinte și gustări tradiționale. Pentru grupuri mari, în funcție de condițiile meteorologice poate fi organizat un masterclass de cioplit în lemn.

Château Vartely” este o companie modernă, care îmbină tehnologiile de ultimă generație în creșterea viței-de-vie și prelucrarea strugurilor cu pasiunea pentru producerea vinului de calitate.  Complexul turistic "Chateau Vartely" încântă prin arhitectura sa deosebită și prezintă un adevărat deliciu peisagistic.

Prânzul va fi servit la vinărie. Meniul restaurantului îmbina cu măiestrie bucatele din bucătăria europeană cu cele mai delicioase bucate din bucătăria locală. În funcţie de condiţiile meteorologice, masa poate fi servită la terasă.

Rezervă acum

Rezervă acest tur

Vă mulțumim pentru rezervarea plasată. Completarea formularului nu reprezintă o rezervare confirmată. Veți primi un răspuns în decurs de 24 de ore. Dacă nu ați primit un email de la noi în termenii stabiliți, rugăm să verificați mapa spam sau să luați legătura cu noi la +373 68442525 (luni-vineri 09:00-17:00).
Scrie-ne un mesaj

Lăsați-ne mesajul în formarul de mai jos, iar noi vă vom răspunde în scurt timp pe e-mail.

Vă mulțumim pentru mesaj. În curând veți fi contactat.