Transport Prânz Magazin de suvenire Beci Degustare de vin Ghid-însoțitor Vinărie / Podgorie Monument / loc istoric Pensiune / casă de oaspeți Tur de oraș Activități tradiționale

Acest tur include vizite la locuri istorice și de cult, excursii cu degustări de vin, prânz tradițional, transport și ghid-însoțitor, conform programului. Nu sunt incluse serviciile de cazare, asigurare medicală sau transport avia. Prețul indicat este pentru 1 persoană, în cadrul unui grup de 2 persoane.

3-7 pers 8-18 pers 19-40 pers
€ / pers € / pers € / pers

Turul se organizează la solicitare. Prețurile afișate sunt estimative și pot varia în dependență de disponibilitatea la parteneri, ziua și orele petrecerii turului. După plasarea rezervării vom reveni cu o ofertă exactă pentru Dvs.

Start
Chișinău
Durata
1 zi
Distanță
240 km
Dificultate
Usor

Programul și traseul

Valabil în dependență de disponibilitate

Găgăuzia - teritoriul Găgăuzilor
  • Muzeul de Istorie și Etnografie din satul Beșalma
  • Vinăria Comrat. Excursie  & Degustare de vinuri
  • Prânzul cu bucate tradiționale găgăuze la vinărie
  • Comrat – turul orașului

Muzeul Național Găgăuz de Istorie și Etnografie din satul Beșalma reflectă istoria, stilul de viață și cultura poporului găgăuz până în prezent. Găgăuzii sunt un grup de origine turcă care trăiesc în sudul Moldovei. Limba găgăuză este considerată de UNESCO ca fiind o limbă pe cale de dispariție. Vizitatorii muzeului vor face cunoștință cu  ceremoniile colorate ale nunților, obiceiurile și tradițiile poporului  găgăuz.

Vizitarea unei vinării locale. Degustarea celor mai bune vinuri ale unei vinării locale, combinate cu bucate tradiționale găgăuze. Bucătăria găgăuză este unică. Aceasta are la bază trecutul nomad al poporului găgăuz; multe feluri de mâncare conțin în mare parte lapte, brânză de vaci, și carne. Unele dintre cele mai populare feluri de mâncare găgăuze sunt: gozleme, plăcinte cu brânză de oaie preparată acasă, și mangea, un sos cu carne și pastă din ardei roșu.

Comrat este capitala unității teritoriale autonome Găgăuzia. Prima referință oficială despre oraș datează cu 1789. Comrat este situat într-o regiune vinicolă importantă din Moldova. Numeroase vinării sunt situate în jurul orașului și pe teritoriul Găgăuziei.

Rezervă acum

Rezervă acest tur

Vă mulțumim pentru rezervarea plasată. Completarea formularului nu reprezintă o rezervare confirmată. Veți primi un răspuns în decurs de 24 de ore. Dacă nu ați primit un email de la noi în termenii stabiliți, rugăm să verificați mapa spam sau să luați legătura cu noi la +373 68442525 (luni-vineri 09:00-17:00).
Scrie-ne un mesaj

Lăsați-ne mesajul în formarul de mai jos, iar noi vă vom răspunde în scurt timp pe e-mail.

Vă mulțumim pentru mesaj. În curând veți fi contactat.