Prânz Sală de conferinţe Parcare Rețea WiFi Pensiune / casă de oaspeți Activități tradiționale Cazare

Pensiunea Butuceni este situată într-un loc pitoresc, care te încîntă cu peisajele ce se deschid înaintea ochilor. E o localitate cu dealuri stîncoase şi lunci de un verde crud,rîul Răut pare a sta la straja liniştei şi păcii de aici.Satul Butuceni se află la 47 de km de la Chişinău (direcţia Nord) şi la 18 km de la Orhei.

Tocmai la Agropensiunea „Butuceni” aveţi inedita ocazie să vă întoarceţi în timpurile strămoşilor noştri, prin obiectele păstrate în expoziţia pensiunii, şi în special veţi vedea restaurate gospodăriile ţărăneşti. Fiecare obiect, piatră sau uneltă de muncă pot să povestească de originea poporului moldovenesc.

 

 

Coordonate GPS
47°18.05’N, 28°58.15’E

Pensiunea vă pune la dispoziție camere confortabile, cu baie proprie, decorate într-un stil tradițional, rustic, dar cu facilități moderne - aer condiționat și TV cu ecran plat și canale prin cablu.

Restaurantul servește mâncăruri tradiționale moldovenești, preparate din ingrediente naturale, multe dintre ele cultivate în grădina proprie a pensiunii. Pensiunea dispune de o piscină în aer liber, saună, echipament de tenis de masă, precum și o zonă confortabilă de relaxare decorată cu obiecte tradiționale de artă și meșteșugărit. La cerere, pensiunea poate organiza recital de muzică și dansuri tradiționale și alte activități. Internet gratuit. Parcare gratuită.

Hotel

* Camere SGL/DBL: 20

* Program: în baza rezervărilor

Restaurant

* Tip bucătărie: Națională

* Săli restaurant: 3-5

* Total locuri: <100

* Terasă: da

* Program: L-D, 08:00-21:00

* Evenimente speciale: Crăciun și Revelion, Sărbătoarea Paștelui.

 

 

Experiențe rurale

* Excursii ghidate, master-classuri, cursuri de gătit, grădinărit, cioplit în piatră, mulsul animalelor, pescuit, plimbări cu căruța, petreceri private.

* Excursii disponibile în limba Română.

 

Facilități

Interior

* Piscină

* Fito-saună

Exterioare

* Piscină

Plasează o rezervare

Cererea a fost expediată cu succes. Completarea formularului nu reprezintă o rezervare confirmată. În curând veți fi contactat pentru detalii. Vă mulțumim.
Scrie-ne un mesaj

Lăsați-ne mesajul în formarul de mai jos, iar noi vă vom răspunde în scurt timp pe e-mail.

Vă mulțumim pentru mesaj. În curând veți fi contactat.