Transport Prânz Magazin de suvenire Beci Degustare de vin Ghid-însoțitor Vinărie / Podgorie Monument / loc istoric Tur de oraș Activități tradiționale

Urban Wine and Art Tour oferă oaspeților posibilitatea să cunoască orașul Chișinău prin intermediul oamenilor pasionați, aromelor de cafea, gustului vinurilor legendare, dar și prin noi forme de artă.

2-4 pers 5-18 pers 19-40 pers
nu este disponibil € / pers € / pers

 

Tururile se petrec în limba română, rusă și engleză și vor fi organizate la solicitare, prin înscriere prealabilă. Grupul trebuie să fie format din minim 5 persoane. 

Start
Chișinău
Durata
1 zi
Distanță
25 km
Dificultate
Usor

Programul și traseul

Valabil în dependență de disponibilitate

Urban Wine and Art Tour
  • Atelier de pictură în vin
  • Tur de oraș
  • Degustare de vin la ATU Winery

Începeți ziua cu o ceașcă de cafea stimulându-vă creativitatea. Descoperiți-vă talentele în cadrul unui atelier distractiv de pictură în vin, fiind ghidați de un profesionist în această artă. Învățați tehnici de pictură pas cu pas, iar capodopera la care ați lucrat le puteți lua acasă.

Dacă vreți să profitați din plin de explorarea orașului Chișinău într-o excursie pe jos, vă invităm să vă alăturați turului nostru și veți descoperi cele mai importante obiective și atracții turistice din acest oraș minunat plin de cultură și istorie.

Vizitați prima cramă urbană, unde dragostea, pasiunea pentru vin și ospitalitatea sunt un atu. Vinăria este înființată de o familie tânără, care a însușit arta vinificației, ghidându-se de idea "Cel mai bun eu – este în noi înșine ". Faceți cunoștință cu vinificatorul și bucurați-vă de o degustarea a celor mai bune vinuri ale companiei, asociate cbineînțeles cu tradiționalele plăcinte moldovenești (făcute după o rețetă de sute de ani).

Rezervă acum

Rezervă acest tur

Vă mulțumim pentru rezervarea plasată. Completarea formularului nu reprezintă o rezervare confirmată. Veți primi un răspuns în decurs de 24 de ore. Dacă nu ați primit un email de la noi în termenii stabiliți, rugăm să verificați mapa spam sau să luați legătura cu noi la +373 68442525 (luni-vineri 09:00-17:00).
Scrie-ne un mesaj

Lăsați-ne mesajul în formarul de mai jos, iar noi vă vom răspunde în scurt timp pe e-mail.

Vă mulțumim pentru mesaj. În curând veți fi contactat.