Transport Prânz Magazin de suvenire Ghid-însoțitor Lăcaș de cult Monument / loc istoric Tur de oraș

Acest tur include vizite la locuri istorice și de cult, excursii cu degustări de vin, prânz tradițional, transport și ghid-însoțitor, conform programului.
Nu sunt incluse serviciile de cazare, asigurare medicală sau transport avia.  Prețul indicat este pentru 1 persoană, în cadrul unui grup de 2 persoane.

3-7 pers 8-18 pers 19-40 pers
€ / pers € / pers € / pers

Turul se organizează la solicitare. Prețurile afișate sunt estimative și pot varia în dependență de disponibilitatea la parteneri, ziua și orele petrecerii turului. După plasarea rezervării vom reveni cu o ofertă exactă pentru Dvs.

 

Start
Chișinău
Durata
1 zi
Distanță
165 km
Dificultate
Usor

Programul și traseul

Valabil în dependență de disponibilitate

Transnistria - Țara care nu există
  • Tiraspol – turul orașului
  • Vizitarea Mănăstirii Noul Neamț
  • Vizitarea Cetății Bender

Tiraspolul este capitala așa-numitei Republici Moldovenești Nistrene. Cunoscută de turiștii străini ca muzeu în aer liber al comunismului și Uniunii Sovietice, cu multe relicve sovietice pe străzile principalelor orașe industriale și, de asemenea, ca fiind un stat care nu există. Nici o altă națiune nu recunoaște Transnistria ca stat. Vizitând Tiraspolul veți  simți că v-ați întors în URSS.

Mănăstirea Noul Neamț a fost înființată în anul 1861. Mănăstirea este casa multor moaște sfinte. Oaspeții vor vizita magazinul bisericesc și atelierul de meșteșugărit.

Prânzul va fi servit la mănăstire cu bucate și vin pregătite de călugări (disponibil pentru grupuri mai mari).

Vizitarea Cetății Medievale din orașul Bender, care a servit drept bază pentru armata a 14-a rusească (taxa de intrare nu este inclusă).

Rezervă acum

Rezervă acest tur

Vă mulțumim pentru rezervarea plasată. Completarea formularului nu reprezintă o rezervare confirmată. Veți primi un răspuns în decurs de 24 de ore. Dacă nu ați primit un email de la noi în termenii stabiliți, rugăm să verificați mapa spam sau să luați legătura cu noi la +373 68442525 (luni-vineri 09:00-17:00).
Scrie-ne un mesaj

Lăsați-ne mesajul în formarul de mai jos, iar noi vă vom răspunde în scurt timp pe e-mail.

Vă mulțumim pentru mesaj. În curând veți fi contactat.