Transport Prânz Magazin de suvenire Beci Ghid-însoțitor Vinărie / Podgorie Lăcaș de cult Monument / loc istoric Pensiune / casă de oaspeți Activități tradiționale

Acest tur include vizite la locuri istorice și de cult, excursii cu degustări de vin, prânz tradițional, transport și ghid-însoțitor, conform programului. Nu sunt incluse serviciile de cazare, asigurare medicală sau transport avia. Prețul indicat este pentru 1 persoană, în cadrul unui grup de 2 persoane.

3-7 pers 8-18 pers 19-40 pers
/ pers / pers  / pers

Turul se organizează la solicitare. Prețurile afișate sunt estimative și pot varia în dependență de disponibilitatea la parteneri, ziua și orele petrecerii turului. După plasarea rezervării vom reveni cu o ofertă exactă pentru Dvs.

Start
Chișinău
Durata
1 zi
Distanță
150 km
Dificultate
Moderat

Programul și traseul

Valabil în dependență de disponibilitate

Orheiul Vechi – răscrucea anilor
  • Complexul arheologic și muzeal de la Orheiul Vechi
  • Prânzul într-o pensiune turistică
  • Beciurile Brănești. Tur prin Vinărie
  • Vizitarea Mănăstirii Curchi

Complexul Muzeal "Orheiul Vechi", este un muzeu în aer liber. Acesta conține rămășițele diferitelor civilizații: în peșterile de piatră se atestă prezența primelor așezăminte umane, de peste câteva mii de ani. În sec. V-III î.Hr. a existat o puternică fortăreață Dacia. Locul este renumit, de asemenea și pentru mănăstirile sale rupestre.

Masa de prânz va fi servită la una din multiplele pensiuni turistice din regiune și va conține mâncăruri simple și sănătoase, preparate din ingrediente naturale, multe cultivate în grădina pensiunii. Oaspeții pot vizita beciul casei, degusta vin la ulcior. La solicitare pot fi organizate lecții de gătit tradițional, plimbări cu caii, vizite la ferma de animale.

Situată într-o zonă pitorească, în coasta Orheiului Vechi, această împărăție subterană "Pivnițele din Brănești", de fiecare dată trezește uimirea numeroșilor vizitatori din țară și peste hotare. Pivnițele din Brănești se întind pe o suprafață de 58 km la o adâncime de 60 metri sub pământ și au o suprafață de 75ha. În afară de vinurile albe și roșii, vinurile spumante, vinurile seci și demiseci, și de desert, vinăria mai produce vinuri după tehnologii speciale, cum ar fi: Madera, Marsala, vin pastoral (Kagor). 

Mănăstirea Curchi, fondată in 1773, este una dintre cele mai importante monumente arhitecturale ale Moldovei. Fiind situată între dealuri bogate acoperite cu păduri seculare, grădini și livezi este considerată a fi una dintre cele mai frumoase și faimoase mănăstiri din regiune.

Rezervă acum

Rezervă acest tur

Vă mulțumim pentru rezervarea plasată. Completarea formularului nu reprezintă o rezervare confirmată. Veți primi un răspuns în decurs de 24 de ore. Dacă nu ați primit un email de la noi în termenii stabiliți, rugăm să verificați mapa spam sau să luați legătura cu noi la +373 68442525 (luni-vineri 09:00-17:00).
Scrie-ne un mesaj

Lăsați-ne mesajul în formarul de mai jos, iar noi vă vom răspunde în scurt timp pe e-mail.

Vă mulțumim pentru mesaj. În curând veți fi contactat.