Transport Prânz Magazin de suvenire Beci Ghid-însoțitor Vinărie / Podgorie Lăcaș de cult Monument / loc istoric Pensiune / casă de oaspeți

Acest tur include vizite la locuri istorice și de cult, excursii cu degustări de vin, prânz tradițional, transport și ghid-însoțitor, conform programului.
Nu sunt incluse serviciile de cazare, asigurare medicală sau transport avia.  Prețul indicat este pentru 1 persoană, în cadrul unui grup de 2 persoane.

3-7 pers 8-18 pers 19-40 pers
 / pers  / pers  / pers

Turul se organizează la solicitare. Prețurile afișate sunt estimative și pot varia în dependență de disponibilitatea la parteneri, ziua și orele petrecerii turului. După plasarea rezervării vom reveni cu o ofertă exactă pentru Dvs.

Start
Chișinău
Durata
1 zi
Distanță
105 km
Dificultate
Usor

Programul și traseul

Valabil în dependență de disponibilitate

Mileștii Mici - colecție de vinuri inclusă în Cartea Guinness
  • Mănăstirea Căpriana
  • Mileștii Mici. Excursie
  • Prânz organizat la o pensiune turistică

Vizitarea Mănăstirii Căpriana, una dintre cele mai vechi mănăstiri din Moldova. Pereții mănăstirii Căpriana adăpostesc secrete și legende care datează cu 1429, anul când a fost fondată.

Galeriile subterane Mileștii Mici reprezintă cea mai mare rețea de galerii cu cea mai numeroasă colecție de vinuri din lume. Acest lucru a fost documentat în mod oficial de Cartea Recordurilor Mondiale Guinness!

Prânzul va fi servit în una din pensiunile din satul Mileștii Mici. Gospodarii din sat servesc bucate simple și sănătoase, preparate din ingrediente naturale, multe cultivate în propria lor grădină. Oaspeții pot vizita pivnița/beciul casei și degusta vinuri la ulcior.

Rezervă acum

Rezervă acest tur

Vă mulțumim pentru rezervarea plasată. Completarea formularului nu reprezintă o rezervare confirmată. Veți primi un răspuns în decurs de 24 de ore. Dacă nu ați primit un email de la noi în termenii stabiliți, rugăm să verificați mapa spam sau să luați legătura cu noi la +373 68442525 (luni-vineri 09:00-17:00).
Scrie-ne un mesaj

Lăsați-ne mesajul în formarul de mai jos, iar noi vă vom răspunde în scurt timp pe e-mail.

Vă mulțumim pentru mesaj. În curând veți fi contactat.