Transport Prânz Magazin de suvenire Beci Degustare de vin Ghid-însoțitor Monument / loc istoric Tur de oraș

Acest tur include vizite la locuri istorice și de cult, excursii cu degustări de divin, prânz tradițional, transport și ghid-însoțitor, conform programului. Nu sunt incluse serviciile de cazare, asigurare medicală sau transport avia. Prețul indicat este pentru 1 persoană, în cadrul unui grup de 2 persoane. Remarcă: preț valabil luni-vineri. Pentru zile de weekend sunt percepute taxe extra.

3-7 pers 8-18 pers 19-40 pers
 / pers  / pers  / pers
Turul se organizează la solicitare. Prețurile afișate sunt estimative și pot varia în dependență de disponibilitatea la parteneri, ziua și orele petrecerii turului. După plasarea rezervării vom reveni cu o ofertă exactă pentru Dvs.
Start
Chișinău
Durata
1 zi
Distanță
145 km
Dificultate
Usor

Programul și traseul

Valabil în dependență de disponibilitate

The Transnistrian cognac
  • Tiraspol – turul orașului
  • Prânzul într-un restaurant local
  • Vinăria și distilăria din Tiraspol Kvint . Excursie  & Degustare de divinuri
  • Vizitarea fabricii de caviar negru (în funcție de disponibilitate)

Tiraspolul este capitala așa-numitei Republici Moldovenești Nistrene. Cunoscută de turiștii străini ca muzeu în aer liber al comunismului și Uniunii Sovietice, cu multe relicve sovietice pe străzile principalelor orașe industriale și, de asemenea, ca fiind un stat care nu există. Nici o altă națiune nu recunoaște Transnistria ca stat. Vizitând Tiraspolul veți  simți că v-ați întors în URSS.

Prânzul se va servi într-un restaurant ucrainean local. Veți gusta borș, sarmale și faimoasa slănină condimentată ucraineană, toate combinate cu vin local și kvas.

KVINT crează produsele sale, folosind aceleași metode ca și la producerea coniacului. Veți primi răspunsuri la toate întrebările de bază referitoare la soiurile de divinuri produse KVINT. De asemenea veți primi recomandările necesare pentru a înțelege mai bine și a savura aceste băuturi uimitoare.

Vizitarea fabricii de caviar negru de la Tiraspol. Aici oaspeții vor afla mai multe despre piscicultură: istorioare despre pești sturioni, date istorice, despre tehnologiile utilizate. (Pentru o plată suplimentară pot fi organizate degustări de caviar)

Rezervă acum

Rezervă acest tur

Vă mulțumim pentru rezervarea plasată. Completarea formularului nu reprezintă o rezervare confirmată. Veți primi un răspuns în decurs de 24 de ore. Dacă nu ați primit un email de la noi în termenii stabiliți, rugăm să verificați mapa spam sau să luați legătura cu noi la +373 68442525 (luni-vineri 09:00-17:00).
Scrie-ne un mesaj

Lăsați-ne mesajul în formarul de mai jos, iar noi vă vom răspunde în scurt timp pe e-mail.

Vă mulțumim pentru mesaj. În curând veți fi contactat.