Transport Magazin de suvenire Degustare de vin Ghid-însoțitor Tur de oraș Activități tradiționale

Turul oferă oaspeților posibilitatea să cunoască orașul Chișinău prin intermediul cafelei specialty, aromelor naturale de struguri, gustului vinurilor legendare prezentate de oameni talentați: sommelieri de top, parfumeri și barista.

2-4 pers 5-18 pers 19-40 pers
nu este disponibil € / pers € / pers

 

Tururile se petrec în limba română, rusă și engleză și vor fi organizate la solicitare, prin înscriere prealabilă. Grupul trebuie să fie format din minim 5 persoane. 

Start
Chișinău
Durata
1 zi
Distanță
25 km
Dificultate
Usor

Programul și traseul

Valabil în dependență de disponibilitate

Gustul și aromele Chișinăului
  • Atelier de cafea de specialitate
  • Tur pietonal al orașului Chișinău
  • Atelier de cosmetice naturiste

Savurați o ceașcă de cafea aromată și descoperiți lumea cafelei! Trăiți pasiunea pentru o cafea adevărată, proaspăt prăjită și de înaltă calitate, în timpul unui atelier de cafea de specialitate la Tucano Coffee. Aici, în lumea cafelei de specialitate, Veți gusta din monosort-uri de cafea, veți învăța cum să preparați o cafea aromată și în condiții casnice folosind diverse metode alternative.

Explorați centrul fermecător al orașului Chișinău în cadrul unui tur pietonal,  însoțiți de un ghid profesionist. Simțiți-Vă ca un adevărat băștinaș, degustând 3 vinuri deosebite în unul din wine-barurile de top și  delectați-Vă cu cele mai populare "plăcințele" tradiționale din oraș.

Punctul culminant fiind vizitarea celui mai mare producător de cosmetice din țară, Viorica Cosmetic, unde veți crea produse cosmetice proprii, utilizând ingrediente naturale, cu extract de vin și struguri. Veți descoperi produse noi și veți primi sfaturi utile de la experții companiei.

Rezervă acum

Rezervă acest tur

Vă mulțumim pentru rezervarea plasată. Completarea formularului nu reprezintă o rezervare confirmată. Veți primi un răspuns în decurs de 24 de ore. Dacă nu ați primit un email de la noi în termenii stabiliți, rugăm să verificați mapa spam sau să luați legătura cu noi la +373 68442525 (luni-vineri 09:00-17:00).
Scrie-ne un mesaj

Lăsați-ne mesajul în formarul de mai jos, iar noi vă vom răspunde în scurt timp pe e-mail.

Vă mulțumim pentru mesaj. În curând veți fi contactat.