Transport Prânz Magazin de suvenire Beci Degustare de vin Ghid-însoțitor Vinărie / Podgorie Lăcaș de cult Monument / loc istoric Tur de oraș

Acest tur include vizite la locuri istorice și de cult, excursii cu degustări de vin, prânz tradițional, transport și ghid-însoțitor, conform programului. Nu sunt incluse serviciile de cazare, asigurare medicală sau transport avia. Prețul indicat este pentru 1 persoană, în cadrul unui grup de 2 persoane.

3-7 pers 8-18 pers 19-40 pers
88€ / pers 69€ / pers 61€ / pers

Turul se organizează la solicitare. Prețurile afișate sunt estimative și pot varia în dependență de disponibilitatea la parteneri, ziua și orele petrecerii turului. După plasarea rezervării vom reveni cu o ofertă exactă pentru Dvs. 

Start
Chișinău
Durata
1 zi
Distanță
160 km
Dificultate
Usor

Programul și traseul

Valabil în dependență de disponibilitate

Cricova - casa unei colecții remarcabile de vinuri
  • Complexul arheologic și muzeal de la Orheiul Vechi
  • Cricova. Excursie  & Degustare de vinuri
  • Masa de prânz la vinărie
  • Chișinău - turul orașului

Complexul Muzeal "Orheiul Vechi", este un muzeu în aer liber. Acesta conține rămășițele diferitelor civilizații: în peșterile de piatră se atestă prezența primelor așezăminte umane, de peste câteva mii de ani. În sec. V-III î.Hr. a existat o puternică fortăreață Dacia. Locul este renumit, de asemenea și pentru mănăstirile sale rupestre.

"Cricova" SA, reprezintă un complex subteran unic, bine-cunoscut în întreaga lume pentru labirinturile sale uriașe, și mai ales prin vinurile sale excelente. Beciurile de la Cricova adăpostesc o colecție remarcabilă de vinuri - Oenoteca Națională.

Prânzul va fi servit în restaurant de către vinărie, o facilitate unică ce are loc adânc într-o stâncă masivă, fiind unul dintre puținele restaurante din Europa, construit într-o peșteră.

Turul orașului Chișinău include vizitarea celor mai importante atracții culturale și turistice (fără intrarea la muzee).

Rezervă acum

Rezervă acest tur

Cererea a fost expediată cu succes. Completarea formularului nu reprezintă o rezervare confirmată. În curând veți fi contactat pentru detalii. Vă mulțumim.
Scrie-ne un mesaj

Lăsați-ne mesajul în formarul de mai jos, iar noi vă vom răspunde în scurt timp pe e-mail.

Vă mulțumim pentru mesaj. În curând veți fi contactat.