Transport Prânz Magazin de suvenire Beci Degustare de vin Ghid-însoțitor Vinărie / Podgorie Lăcaș de cult Monument / loc istoric Tur de oraș

Acest tur include vizite la locuri istorice și de cult, excursii cu degustări de vin, prânz tradițional, transport și ghid-însoțitor, conform programului. Nu sunt incluse serviciile de cazare, asigurare medicală sau transport avia. Prețul indicat este pentru 1 persoană, în cadrul unui grup de 2 persoane.

3-7 pers 8-18 pers 19-40 pers
 / pers  / pers / pers

Turul se organizează la solicitare. Prețurile afișate sunt estimative și pot varia în dependență de disponibilitatea la parteneri, ziua și orele petrecerii turului. După plasarea rezervării vom reveni cu o ofertă exactă pentru Dvs. 

Start
Chișinău
Durata
1 zi
Distanță
160 km
Dificultate
Usor

Programul și traseul

Valabil în dependență de disponibilitate

Cricova - casa unei colecții remarcabile de vinuri
  • Complexul arheologic și muzeal de la Orheiul Vechi
  • Cricova. Excursie  & Degustare de vinuri
  • Masa de prânz la vinărie
  • Chișinău - turul orașului

Complexul Muzeal "Orheiul Vechi", este un muzeu în aer liber. Acesta conține rămășițele diferitelor civilizații: în peșterile de piatră se atestă prezența primelor așezăminte umane, de peste câteva mii de ani. În sec. V-III î.Hr. a existat o puternică fortăreață Dacia. Locul este renumit, de asemenea și pentru mănăstirile sale rupestre.

"Cricova" SA, reprezintă un complex subteran unic, bine-cunoscut în întreaga lume pentru labirinturile sale uriașe, și mai ales prin vinurile sale excelente. Beciurile de la Cricova adăpostesc o colecție remarcabilă de vinuri - Oenoteca Națională.

Prânzul va fi servit în restaurant de către vinărie, o facilitate unică ce are loc adânc într-o stâncă masivă, fiind unul dintre puținele restaurante din Europa, construit într-o peșteră.

Turul orașului Chișinău include vizitarea celor mai importante atracții culturale și turistice (fără intrarea la muzee).

Rezervă acum

Rezervă acest tur

Vă mulțumim pentru rezervarea plasată. Completarea formularului nu reprezintă o rezervare confirmată. Veți primi un răspuns în decurs de 24 de ore. Dacă nu ați primit un email de la noi în termenii stabiliți, rugăm să verificați mapa spam sau să luați legătura cu noi la +373 68442525 (luni-vineri 09:00-17:00).
Scrie-ne un mesaj

Lăsați-ne mesajul în formarul de mai jos, iar noi vă vom răspunde în scurt timp pe e-mail.

Vă mulțumim pentru mesaj. În curând veți fi contactat.