Prânz Magazin de suvenire Pensiune / casă de oaspeți Activități tradiționale Degustare de vin

Mierea moldovenească este naturală și gustoasă, iar familiarizarea cu procesul de producere este o experiență captivanta si unica. În satul Răciula, în imediata apropiere a mănăstiri cu acelasi nume, familia Stegărescu a deschis pensiunea “Casa Mierii”, unde oaspeții pot vedea o mică familie de albine prin peretele de sticla a unui stup.

Coordonate GPS
47°18.45’N, 28°21.39’E

Proprietarul prisăcii Constantin Stegărescu, familiarizează vizitatorii cu procesul de colectare a mierii și explica multiplele modalități de utilizare a mierii și produselor din apicultura. De asemenea, vizitatorii pot gusta diferite tipuri de miere îmbinată cu nuci și vin de casă, să facă un suvenir din ceară de albine, și, desigur, să cumpere miere preferata.

Degustările se fac la o terasă amenajată asemănător unei Case Mari: o verandă din lemn, unde pot fi văzute obiecte vechi moldovenești, folosite în viața de zi cu zi. D-na  Stegărescu vă va povesti cu mândrie despre colecția de circa 200 de prosoape unice, vechi de peste un secol.

Fie că adorați gustul mierii sau o consumați doar la răceală, o escapadă la pensiunea din satul Răciula vă va lăsa cu multe impresii. Familia de apicultori de la  Casei Mierii știu cum să impresioneze fiecare vizitator.

Hotel

nu este disponibil

Restaurant

* Tip bucătărie: Națională.

* Săli restaurant: 1

* Total locuri: <40

* Terasă: nu

* Program: doar pentru grupuri organizate

Experiențe rurale

* Excursii ghidate, master-classuri, degustări de miere și produse apicole, degustări de vin de miere și vin de casă.

* Excursii disponibile în limba Română.

 

Facilități și alte servicii

Interior

nu sunt disponibile

Exterioare

nu sunt disponibile

Plasează o rezervare

Vă mulțumim pentru rezervarea plasată. Completarea formularului nu reprezintă o rezervare confirmată. Veți primi un răspuns în decurs de 24 de ore. Dacă nu ați primit un email de la noi în termenii stabiliți, rugăm să verificați mapa spam sau să luați legătura cu noi la +373 68442525 (luni-vineri 09:00-17:00).
Scrie-ne un mesaj

Lăsați-ne mesajul în formarul de mai jos, iar noi vă vom răspunde în scurt timp pe e-mail.

Vă mulțumim pentru mesaj. În curând veți fi contactat.