Prânz Magazin de suvenire Sală de conferinţe Parcare Rețea WiFi Degustare de vin Pensiune / casă de oaspeți Activități tradiționale Cazare

Hanul lui Hanganu este alegerea perfectă pentru o vacanță liniștită, plină de emoții și energie pozitivă. O oră și jumătate desparte agitația și zgomotul urban de liniștea și împrejurările mioritice rupte din poveste. Pensiunea, se află în raionul Rezina, satul Lalova, la 100 km de Chișinău. Hanul aparține familiei Hanganu, care vă așteaptă cu drag și este gată să vă deservească cu tot respectul și bunătatea sufletului.

 

Coordonate GPS
47°33.97’N, 29°1.21’E

Domnul Sergiu este un vânător iscusit și un bun gospodar. Veți afla multe secrete despre aceste îndeletniciri. O persoană sociabilă și veselă, care știe să impresioneze cu adevărat, prin colecția sa de vinuri și țuică. Cu siguranță o să vă îndrăgostiți de bucatele doamnei Emilia. O fire primitoare și blândă, care cunoaște toate tainele culinare din bucătăria moldovenească.

Familia Hanganu dispune de 7 camere, 2 încăperi de tip bască și o fâneață. Toate în aspect rustic cu elemente arhaice și decor în stil tradițional. Pe lângă locurile de cazare pensiunea dispune și de o sală de conferințe. Hanul este o alegere perfectă pentru organizarea de team building-uri sau ședințe de grup. Un loc pitoresc în sânul naturii cu priviri panoramice de excepție.

Hotel

* Camere SGL/DBL: 7

* Program: în baza rezervărilor

Restaurant

* Tip bucătărie: Națională

* Săli restaurant: 1

* Total locuri: <60

* Terasă: da

* Program: în baza rezervărilor

Experiențe rurale

* Excursii ghidate, master-classuri, degustări de vin, cursuri de gătit, grădinărit, pescuit, plimbări cu căruța, plimbări cu barca/pluta, zbor cu parapanta petreceri private.

* Excursii disponibile în limba Română.

 

Facilități

Interior

* Saună

Exterioare

nu sunt disponibile

Plasează o rezervare

Cererea a fost expediată cu succes. Completarea formularului nu reprezintă o rezervare confirmată. În curând veți fi contactat pentru detalii. Vă mulțumim.
Scrie-ne un mesaj

Lăsați-ne mesajul în formarul de mai jos, iar noi vă vom răspunde în scurt timp pe e-mail.

Vă mulțumim pentru mesaj. În curând veți fi contactat.