Winetours Moldova Vă invită să mergeți pe 8 octombrie la Vinăria din Tiraspol “KVINT”, unde se va organiza sărbătoarea Ziua Vinului 2016”.

În această zi oaspeții companiei vor avea posibilitatea să participe la o excursie gratuită și să viziteze combinatul și colecția de vin KVINT. În cadrul acestui eveniment vor fi organizate master-classuri vinicole cu participarea vinificatorului companiei, unde vor fi propuse cele mai bune vinuri și noutățile sezonului, dar și vinul tânăr din roada anului 2016.

KVINT_Wine_Day_ziua_Vinului

La sărbătoare veți putea să vă delectați cu bucate deosebite oferite de cei mai buni restauratori din orașul Tiraspol.

Pe parcursul întregii zile numeroase colective din orașul Tiraspol vor evolua pe scena de la KVINT. Cei mai activi oaspeți vor pleca acasă cu premii, participând la concursurile organizate.

Organizatorii au pregătit un program special și pentru copii. La eveniment au fost invitați animatori cu programe distractive, care cu siguranță vor contribui la buna dispoziție a copiilor Dvs.   

Diverși meșteri populari își vor expune lucrările, iar doritorii vor avea posibilitatea să execute lucrări proprii. Va fi amenajată o zonă specială pentru fotografii.

Numai în această zi, magazinele de firmă a vinăriei ”KVINT”, produsele vor fi vândute la preț redus.

Plecarea din Chișinău – 08.10.2016 la 09:15, hotel Turist.
Retur Chișinău, estimativ la 17:00.

Prețul unui bilet – 130 lei. Rezervările se primesc până pe 06.10.2016 la telefonul +37379555633 sau info@winetours.md.

** Participarea la master-class și degustarea vinurilor noi - 20 ruble/pers ~ 30 lei.
***Pentru călătoria la Tiraspol este necesar buletin de identitate sau pașaport!