Un spectacol excepțional va avea loc pe 20 august 2017 la Castel Mimi. Renumitul compozitor Eugen Doga va susține un recital inedit în aer liber, acompaniat de orchestra Teatrului Național de Operă și Balet “Maria Bieșu”.

Evenimentul reprezintă o întâlnire de suflet cu amatorii muzicii clasice, într-o ambianță frumoasă și cu o acustică deosebită. Concertul va fi organizat în curtea interioară a Castelului Mimi. În apropierea havuzului, invitații vor savura vin și trăi clipe unice pe notele interpretate live de maestru.

Eugen Doga la Castel Mimi

Anterior, Castel Mimi a inaugurat, în premieră în Republica Moldova, un havuz muzical și multicolor, iar primul spectacol a fost regizat pe notele din “Gingașa și tandra mea fiară”, semnate de celebrul compozitor Eugen Doga.

Rendez-Vous cu Maestrul Eugen Doga începe la ora 19.00. Participanții sunt rugați să respecte dress code-ul : all white. Prețul unui bilet este de 500 de lei și include tichetul la concert, open bar înainte de eveniment și în timpul antractului, dar și un cadou surpriză din partea Castel Mimi. Spectacolul este organizat de Castel Mimi, în parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării.

Eugen Doga la Castel Mimi

Locurile sunt sunt limitate. Mai multe detalii despre bilete și eveniment puteți afla, accesând pagina de Facebook : https://www.facebook.com/events/311570482586169/?active_tab=about.