Cinele în aer liber la Castel Mimi au devenit o tradiție. Pe 3 august, începând cu ora 19.30, va avea loc  evenimentul cu tematica ” Bella Italia”. La cină, vor răsuna în interpretare live cele mai tari hituri pe care le-a văzut scena festivalului de la Sanremo.

De asemenea, invitații se vor delecta într-o atmosferă italiană veritabilă, vor savura delicii gastronomice italiene și vor degusta un delicios Bellini Cocktail. Seara, vor fi amenajate mese în apropierea havuzului, într-un decor de poveste, de unde vor putea fi urmărite dansul și spectacolul de lumini al havuzului, dar și alte momente artistice.

Anterior, la Castel Mimi au mai avut loc trei cine. Pe șapte iulie la ”Sparkling and Berries”, oaspeții au fost răsfățați cu vin spumant, bucate alese și vinuri savuroase. Iar pe 20 iulie, la ”Fiesta Spaniolă”, vizitatorii s-au bucurat de un meniu copios care a inclus sangria, tapas, paella și alte bunătăți.  Un element spectaculos din cadrul evenimentului a fost gătirea într-o tigaie de dimensiuni mari a deliciului spaniol paella în fața invitaților.

Havuz_Castel_Mimi

Desigur, atracția principală la toate evenimentele este havuzul din curtea Castel Mimi, fiind primul havuz muzical și multicolor din Moldova inaugurat în mai 2017. 

Organizatorii afirmă că numărul oaspeților continuă să crească cu fiecare eveniment. 
Prețul biletului este 750 lei/persoana și include meniul, Bellini Cocktail nelimitat și surpriza serii.  

Deoarece locurile sunt limitate, rezervarea biletelor este obligatorie. Mai multe detalii pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/events/345733505863443/?fref=ts