Prânz Sală de conferinţe Parcare Rețea WiFi Pensiune / casă de oaspeți Activități tradiționale Cazare

Pensiunea ''La Gura Cuptorului'' este amplasată într-o locație deosebită, unde tradiționalul se împletește frumos cu actualul, iar obiceiurile sunt păstrate cu sfințenie. 

Pensiunea se află în satul Văleni, un loc pitoresc încărcat de energie pozitivă și oamnei primitori, la o distanță de 25 km de or. Cahul, pe traseul internațional Cahul - Galați (România) , și la 200 km de or.Chișinău.

Coordonate GPS
45°39.15’N, 28°10.68’E

La pensiune sunt 4 camere, care se pun la dispoziția vizitatorilor: 7 locuri de cazare, cu grupuri sanitare separat, living. Sala de expoziție de 50 de locuri în care este amplasat “Muzeul pâinii de ritual, tradiții și obiceiuri ", este locul unde turiștii, sunt serviți cu ceai de melisă-mentă rece și miere de albină, cu cozonac copt la pensiune și burnăcei (porumbei) pe vatră, avînd ocazia să participe la jucatul pupezei de soacra mare, în compania bunicăi care bate toba, împreună cu bunelul și nepoțelul. Gazdele pensiunii Vă așteaptă cu drag, în locul unde tradiția este la ea acasă.

Hotel

* Camere SGL/DBL: 4

* Program: în baza rezervărilor

Restaurant

* Tip bucătărie: Națională

* Săli restaurant: 1

* Total locuri: 50-80

* Terasă: da

* Program: L-D, 09:00-19:00

 

Experiențe rurale

* Excursii ghidate, master-classuri, cursuri de gătit, grădinărit, pescuit, plimbări cu barca pe lac, plimbări cu măgăruși, petreceri private.

* Excursii disponibile în limba Română.

Facilități și alte servicii

Interior

nu sunt disponibile

Exterioare

nu sunt disponibile

Ofertă Min pers în grup Preț

Cameră

Cameră standard. Tariful NU include mic dejun. Check in: 14.00 / Check out:12:00. Pensiunea nu oferă servicii de alimentație (temporar).

2

26€

preț standard
Rezervă acum
Ofertă

Cameră

Cameră standard. Tariful NU include mic dejun. Check in: 14.00 / Check out:12:00. Pensiunea nu oferă servicii de alimentație (temporar).

Min pers în grup

2

Preț

26€ preț standard

Plasează o rezervare

Cererea a fost expediată cu succes. Completarea formularului nu reprezintă o rezervare confirmată. În curând veți fi contactat pentru detalii. Vă mulțumim.
Scrie-ne un mesaj

Lăsați-ne mesajul în formarul de mai jos, iar noi vă vom răspunde în scurt timp pe e-mail.

Vă mulțumim pentru mesaj. În curând veți fi contactat.