Transport Prânz Magazin de suvenire Ghid-însoțitor Lăcaș de cult Monument / loc istoric Tur de oraș

Acest tur include vizite la locuri istorice și de cult, excursii cu degustări de vin, prânz tradițional, transport și ghid-însoțitor, conform programului.
Nu sunt incluse serviciile de cazare, asigurare medicală sau transport avia.  Prețul indicat este pentru 1 persoană, în cadrul unui grup de 2 persoane.

3-7 pers 8-18 pers 19-40 pers
72€ / pers 59€ / pers 38€ / pers

 

Start
Chișinău
Durata
1 zi
Distanță
165 km
Dificultate
Usor

Programul și traseul

Valabil în dependență de disponibilitate

Transnistria - Țara care nu există
  • Tiraspol – turul orașului
  • Vizitarea Mănăstirii Noul Neamț
  • Vizitarea Cetății Bender

Tiraspolul este capitala așa-numitei Republici Moldovenești Nistrene. Cunoscută de turiștii străini ca muzeu în aer liber al comunismului și Uniunii Sovietice, cu multe relicve sovietice pe străzile principalelor orașe industriale și, de asemenea, ca fiind un stat care nu există. Nici o altă națiune nu recunoaște Transnistria ca stat. Vizitând Tiraspolul veți  simți că v-ați întors în URSS.

Mănăstirea Noul Neamț a fost înființată în anul 1861. Mănăstirea este casa multor moaște sfinte. Oaspeții vor vizita magazinul bisericesc și atelierul de meșteșugărit.

Prânzul va fi servit la mănăstire cu bucate și vin pregătite de călugări (disponibil pentru grupuri mai mari).

Vizitarea Cetății Medievale din orașul Bender, care acum servește drept bază pentru armata a 14-a rusească (taxa de intrare nu este inclusă).

Rezervează acum

Rezervează acest tur

Cererea a fost trimisă cu succes. Aceasta inca nu reprezintă o rezervare confirmata. În curând veți fi contactat, vă mulțumim.