Transport Prânz Ghid-însoțitor Lăcaș de cult Monument / loc istoric Pensiune / casă de oaspeți

Acest tur include vizite la locuri istorice și de cult, prânz tradițional, transport și ghid-însoțitor, conform programului. Nu sunt incluse serviciile de cazare, asigurare medicală sau transport avia. Prețul indicat este pentru 1 persoană, în cadrul unui grup de 2 persoane.

3-7 pers 8-18 pers 19-40 pers
69€ / pers 45€ / pers 35€ / pers

 

Start
Chișinău
Durata
1 zi
Distanță
180 km
Dificultate
Usor

Programul și traseul

Valabil în dependență de disponibilitate

Mănăstirea Căpriana - sanctuarul reînviat
  • Muzeul artizanal Casa Părintească
  • Prânz într-un restaurant local
  • Mănăstirea Căpriana

Muzeul Casa Părintească expune artefacte ale vieții țărănești tradiționale, inclusiv materiale textile vechi, obiecte de uz casnic, unelte, fotografii și o varietate de materiale textile, ață pentru cusut și țesut. Aici vizitatorii vor cunoaște mai multe despre o tehnică unică de țesut covoare – covorul în bumbi, una din cele mai complicate. Lângă muzeu se află o splendidă biserică veche din lemn “Acoperămîntul Maicii Domnului”.

Prânzul va fi servit într-un restaurant local. Meniul va include mâncăruri tradiționale, combinate cu vinuri locale.

Vizitarea Mănăstirii Căpriana, una dintre cele mai vechi mănăstiri din Moldova. Pereții mănăstirii adăpostesc secrete și legende, care datează cu 1429, anul când a fost fondată.

Rezervează acum

Rezervează acest tur

Cererea a fost trimisă cu succes. Aceasta inca nu reprezintă o rezervare confirmata. În curând veți fi contactat, vă mulțumim.