Aveți o pasiune aparte pentru vin și sport? Vă recomandăm o cursă inedită în Republica Moldova Cricova Wine Run 2017. Wine Run este o cursă unică din Europa la adâncimea de 100 m prin galeriile subterane de la Cricova, pe distanța de 10 km. 

WineRun_map

Competiţia se desfăşoară cu scopul de a promova cursele de alergare, stilul sănătos de viaţă, precum şi pentru a-i scoate în evidenţă pe cei mai buni sportivi în rândul amatorilor şi profesioniştilor. Competiția va avea loc pe data de 29 ianuarie 2017.

Toţi doritorii, sportivii amatori şi profesionişti, vor putea participa la cursă după înregistrarea prealabilă on-line. Afla mai multe despre tipurile de pachete de participare și taxe pe www.winerun.md

Câştigătorii şi premianţii în fiecare categorie de vârstă sunt stabiliţi după timpul ajungerii la finiş. Sunt premiaţi primii trei participanţi, care au ajuns la linia de finiş (bărbaţi şi femei). Câştigătorii şi premianţii cursei Wine Run vor fi decorați cu medalii şi diplome, precum şi cu premii din partea sponsorilor. Toți finaliștii competiției, care vor parcurge distanța de 10 km ai traseului extrem din pivniţele subterane de la Cricova vor fi răsplătiți  cu medalia “Cricova Wine Run” 2017.

Winerun_medal

Winetours Moldova este onorat să devină partenerul turistic al acestui eveniment, oferind un program cultural și tarife speciale de cazare pentru participanții la cursă.

Sâmbătă, 28.01.2017, oferim tuturor oaspeților de după hotare o excursie pietonală gratuită a orașului Chișinău. Excursia se va desfășura în limba engleză și va începe la ora 15.00 la magazinul (Sciusev str., 96).

La fel, pentru sâmbătă, la 28.01.2017, agenția Winetours Moldova a pregătit un program turistic deosebit, care include activități de degustare de vinuri și experiențe rurale. Excursia se va desfășura în limba engleză și va începe la ora 09.30 la magazinul (Sciusev str., 96). Înregistrarea prealabilă este obligatorie la info@winetours.md. Programul detaliat și oferta aici.

De asemenea , hotelul 4 * "Thomas Albert", în parteneriat cu Winetours Moldova, oferă participanților Cricova Wine Run 2017 posibilitatea de a rezerva o cameră la tarife reduse, pentru perioada cuprinsă între 27 până la 31 ianuarie 2017. Pentru a beneficia de reducere, în timpul rezervării unei camere pe site-ul hotelului, utilizați codul special – WINERUN.MD. Despre procedura de rezervare cu ajutorul acestui cod puteți afla aici..

Vă invităm să luați parte în unul din tururile noastre sau să ne contactați dacă aveți nevoie de asistență în organizarea călătoriei Dvs în Moldova.

Pe loc, fiți gata, start! Aleargă pentru vin, aleargă pentru viață, aleargă din plăcere!

WineRun_race_Runners

Scrie-ne un mesaj

Lăsați-ne mesajul în formarul de mai jos, iar noi vă vom răspunde în scurt timp pe e-mail.

Vă mulțumim pentru mesaj. În curând veți fi contactat.