Un eveniment inedit se va desfășura în această toamnă la Chateau Purcari. Pe data de 3 septembrie 2017 va avea loc cursa ”Purcari Wine Run”. Participanții își vor testa rezistența la altitudini, printre reliefuri frumoase, pe un teren imprevizibil și mulți struguri.

Purcari Wine Run 2017

Competitorii vor parcurge o distanță de 10 kilometri. La fiecare doi kilometri vor fi puncte de alimentare denumite în cinstea celor mai populare soiuri de struguri: Sauvignon, Chardonnay, Pinot Grigio și Rose. Acolo, sportivii își vor putea restabili forțele cu fructe, apă și, desigur, vin.

Totodată, după cursă doritorii vor avea posibilitatea să participe la o excursie prin Complexul Purcari. Vizitatorii vor degusta vinurile exclusive produse la Chateau Purcari  și  se vor delecta cu bucate alese.

Purcari Wine Run 2017

Numărul participanților la Purcari Wine Run este limitat la 300 de persoane. Toți participanții la cursă vor primi pachetele de start care includ numărul de ordine, tricoul oficial și rucsacul. Toți cei care vor ajunge la linia de finiș vor primi și o medalie comemorativă.

Purcari Wine Run 2017

Pentru a aflat mai multe detalii despre eveniment și pachetele accesați http://purcari.winerun.md/registration/ sau pagina de Facebook https://www.facebook.com/events/1722680521080132/