”Gustar”, cel mai mare festival muzical al anului, revine cu cea de-a VII-a ediție, care se va desfășura în perioada 19-20 august 2017, la Orheiul Vechi. Tematica festivalului din 2017 este în directă legătură cu întoarcerea la locația sa inițială din cadrul Rezervației Naturale „Orheiul Vechi” .

Gustarul va deveni pentru două zile centrul cultural și de divertisment al țării.  Atmosfera va fi încinsă de cei mai de top interpreți și trupe din Moldova, dar și de peste hotare. În cadrul festivalului se va celebra Vara, Viața și Belșugul pământurilor moldave, pe ritmurile melodiilor din folclorul balcanic.

Program Gustar 2017

Totodată, în acest an pentru prima dată, în cadrul festivalului vor avea loc un șir de activități dinamice, precum cursa EcoRun “Dragonul de Aur” (Orheiul Vechi), Maratonul „Hoarda de Aur” și semimaratonul “Calea Dragonului”.

Eco Run Gustar 2017

Pe lângă partea distractivă, vizitatorii se vor putea delecta cu bucate variate și vinuri autohtone din topul celor mai renumite. Oaspeții vor putea gusta din deliciile culinare tradiționale și bea cele mai savuroase vinuri într-o ambianță plină de ospitalitate și voie bună.

Bucate traditionale moldovenesti

Doritorii de a-și asigura un loc la eveniment pot procura bilete la prețul de 100 de lei pentru o zi și de 150 de lei pentru două zile, accesând https://www.biletonline.eu/ro/event/97/Gustar-2017.html

Transportul la Festival va fi asigurat, în ambele zile, începând cu ora 12.00 la prețul de 35 de lei per direcție.

Transport Gustar 2017

Mai multe detalii și ultimele noutăți despre eveniment, găsiți pe site-ul oficial: http://gustar.md/  și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/events/100138140635454/?fref=ts.