Avem plăcerea să vă anunțăm că în Moldova se organizează unicul festival subteran din lume de vin și muzică stradală – International Wine and Music Fest - Underland, organizat în cramele Cricova se apropie cu pași rapizi.

Pe 18 februarie, începând cu ora 10:00, vor evolua peste 30 de artiști și trupe muzicale din 8 țări - Ucraina, Rusia, România, Germania, Cehia, Italia, Ungaria și Moldova.  Lista completă aici.

Patru kilometri de tunel se vor transforma în labirinturi și cartiere ale vinului alb, roșu și spumant, unde veți putea simți magia cu care respiră „Underland”. Orașul subteran va prinde viață doar pentru o zi și ne va încânta cu bucate alese și diverse, 25 de tipuri de izvar, muzicieni și artiști stradali, jonglori, clovni, statui vii, pictori, caricaturiști și multe multe surprize. Toți doritorii de a evada din rutina rece a lunii februarie și de a pătrunde într-o nouă realitate, subterană și cu adevărat îmbătătoare sunt așteptați la acest eveniment unic.

Biletele costă 250 lei și pot fi procurate aici. 
În costul biletului sunt incluse:

  • Un pahar de izvar aromat la intrare;
  • Vizită la Muzeul orașului subteran Cricova cunoscut la nivel mondial pentru colecția sa legendară de vinuri;
  • Participarea la mai multe ateliere și masterclass-uri organizate de meșteșugari talentați;
  • Show spectaculos susținut de peste 30 de artiști stradali, interpreți și colective muzicale din 8 țări ale lumii;
  • Accesul în cele 3 cartiere tematice ale orașului Underland - Cartierul Vinului Alb, Roșu și Spumant și la cele trei școli de vin aflate pe teritoriul galeriilor subterane Cricova, cu degustații și sommelieri;
  • Și multe poze și selfie-uri memorabile cu personajele orașului Underland.

Mai multe detalii despre eveniment aici

Harta evenimentului

map_Underland_2017

Scrie-ne un mesaj

Lăsați-ne mesajul în formarul de mai jos, iar noi vă vom răspunde în scurt timp pe e-mail.

Vă mulțumim pentru mesaj. În curând veți fi contactat.