JAZZ & WINE este un eveniment destinat celor care vor să-și petreacă o noapte de vară la o adevărată sărbătoare a gusturilor, împreună cu prietenii, familia și cei dragi.

Festivalul JAZZ & WINE va fi organizat în stilul balurilor luxoase americane al anilor 40-50 cu cele mai populare hituri de jazz. La atmosfera deosebită vor contribui și filmele americane clasice derulate pe parcursul serii.   Organizatorii au decis să dedice cea de-a doua ediției a festivalului lui Frank Sinatra, fenomen al muzicii mondiale, având în vedere că în acest an se împlinesc 100 de ani de la nașterea maestrului și 70 de ani de la apariția primului său album, The Voice of Frank Sinatra.

Superba Geta Burlacu și elegantul Cristofor Aldea-Teodorovici, acompaniați de Jazz Orchestra a Academiei de Muzică, au pregătit un program special, care va include cele mai celebre hit-uri ale lui Frank Sinatra.  

jazzAndWine_festival_getaBurlacu

Evenimentul va avea loc pe data de 30 iunie, în aer liber, la Restaurantul Capitoles Park, și va începe cu un program de jazz instrumental, degustare de vinuri și fourchette. Oaspeții vor degusta vin seci și spumante oferite de compania Albăstrele Wines.

Se așteaptă un eveniment frumos, grăbiți să vă rezervați un bilet. Prețul acestuia este 200 lei, iar dacă decideți să procurați direct la eveniment va trebui să scoateți din buzunar 250 lei. Oaspeții sunt încurajați să adopte un dress code cocktail, inspirat din moda anilor 40-50. Evenimentul va dura 3 ore și sunt așteptați aproximativ 400 de persoane.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului