Echipa Winetours.md premiată pentru merite deosebite în domeniul oenoturismului

Toamna se strâng roadele și se face vinul, dar pentru echipa Winetours Moldova această toamnă este deosebit de rodnică. În cadrul celei de-a 16-a ediții a Zilei Naționale a Vinului, compania Winetours Moldova a fost decorată de către Wine of Moldova (Oficiul Național al Viei și Vinului) pentru merite deosebite în domeniul dezvoltării și promovării oenoturismului. Medalia de recunoștință ”Vinul Moldovei. O legendă vie” este înmânată pentru prima dată unei agenții de turism. Candidaturile pentru premiile de excelență în sectorul vitivinicol au fost propuse și evaluate de o comisie republicană formată din experți în domeniu.

Ziua Vinului 2017 premiu

Veronica Tomescu, co-fondator, „Winetours Moldova”: „Este o mare onoare să primim acest premiu și mulțumim pentru aprecierea eforturilor noastre. Noi iubim Moldova și Vinul Moldovei, iar misiunea noastră este de a oferi experiențe vinicole uimitoare și memorabile în țara noastră, prin oferirea unor servicii de primă clasă. Suntem siguri că Moldova se va regăsi foarte curând în topul preferințelor călătorilor internaționali.”

Ziua Vinului 2017 premiu medalie

Interesul față de Republica Moldova ca atracție turistică crește cu fiecare an. Ziua Națională a Vinului a devenit de-a lungul timpului principala sărbătoare care pune în valoare tradițiile noastre, recunoscută în țară și peste hotarele ei, iar Vinul Moldovei ne reprezintă în străinătate ca un veritabil ambasador. Ziua Națională a Vinului din acest an a atras mii de turiști din străinătate, care au fost întâmpinați la aeroport cu câte o sticlă de vin, dar şi o hartă cu cele mai importante atracții de turism vinicol din țară.

Scrie-ne un mesaj

Lăsați-ne mesajul în formarul de mai jos, iar noi vă vom răspunde în scurt timp pe e-mail.

Vă mulțumim pentru mesaj. În curând veți fi contactat.