Pe data de 25 septembrie 2016 sunteți invitați la deschiderea oficială a gospodăriei vinicole “KaraGani” din Vulcănești, eveniment desfășurat în cadrul sărbătorii “Ziua Națională a Vinului”.

Comunicarea informală și atmosfera relaxantă de week-end Vă va permite să petreceți frumos timpul și să faceți cunoștință cu o nouă vinărie din Gagauzia.

KaraGani_Gagauzia

"KaraGani" este o fabrică de vin, care este angajată în cultivarea strugurilor și a producției de vin. Vinurile "KaraGani", sunt produse după o tehnologie originală din struguri selectați din soiuri europene, cultivate pe propriile plantații și situate în cea mai sudică parte a Republicii Moldova, în orașul Vulcănești. Podgoriile "KaraGani" sunt situate pe un teren plin de istorie, între Valul Mic lui Traian și monumentul Bătăliei de la Cahul.

 KaraGani_Gagauzia    KaraGani_Gagauzia

În cadrul evenimentului veți participa la o excursie în podgoriile companiei, veți vizita fabrica de vin, veți avea șansa să participați la zdrobirea strugurilor după metoda străveche (cu picioarele), veți vizita muzeul etnografic al poporului găgăuz și beciul gospodăriei. Și desigur veți fi invitat să degustați vinurile KaraGani, asociate cu brânzeturi locale. Sărbătoare va culmina cu un ospăț cu bucate tradiționale găgăuze.

KaraGani_Gagauzia  KaraGani_Gagauzia

Sunteți așteptat pe data de 25 septembrie 2016, pe adresa: or. Vulcănești, str. Krupskaia, 31. Evenimentul începe la ora 11:00 și se va încheia la ora 15.00.

Mai mult detalii pe pagina de Facebook KaraGani.